Растяща фаза на Луната - Твърде активната работа изисква подходяща почивка

...
Растяща фаза на Луната - Твърде активната работа изисква подходяща почивка
Коментари Харесай

Божествената мъдрост ни се разкрива днес


Растяща фаза на Луната - Твърде дейната работа изисква подобаваща отмора и възобновяване. Има потребност от схващане и успокоение. Безразличието се възприема доста мъчително. 

Нарастващата Луна благоприятства разрешаването на спорове. Улеснява оправянето с сложни хора. През този интервал по-лесно се вършат взаимни отстъпки, по-лесно преминават трудни срещи, договарянията са по-продуктивни.

Луната е в знак Скорпион до 01:33ч на 13 юни

По това време хората се ръководят от страсти, вероятни са меланхолия и безпричинни страхове. Скорпионът е комплициран знак, тъй че Луната, от която зависи прочувственият ни декор, в този миг не ни въздейства доста позитивно. Не се тормозете, в случай че ненадейно се почувствате депресирани, апатични или меланхолични – Луната по този метод ни кара да се вгледаме в себе си и да проучваме протичащото се. Интуицията се ускорява, само че трезвостта на мисленето изчезва.

В дните на Луна в Скорпион, половите органи и ректума са изключително уязвими.Лечението на синузит, ринит, гърло, зъби и ендокринна система ще бъде чудесно. Бременните да не се напрягат и да прекарат този ден на мира, правейки ежедневни неща.

Лунен календар: продължава 12 лунен ден до 17:35ч на 11 юни (от 16:19ч на 10 юни)

Божествената мъдрост ни се разкрива през днешния ден. Време, в което може да се реализира мъдрост, да се получат скрити познания и да се черпи информация от висшите сили. Луната през днешния ден ви разрешава да откриете нещо ново, непознато.

Луната оказва помощ да излезете от фокуса на всекидневието и да се потопите в неизчерпаемите източници на обич. Днес е по-лесно от всеки път да осъзнаем връзката сред всичко в света. Ако знаете молитва или мантра, възползвайте се от възможността да се помолите (или кажете мантра). Днес всяка ваша дума се чува от боговете - помислете по какъв начин да внесете наслада в живота, по какъв начин да помогнете на страдащите.

Дванадесетият лунен ден е предопределен за самоанализ, благосклонност, съчувствие. Време е да се занимавате с щедрост, да изчистите душата си от яд и възмущение, да простите на всички и да се отворите към света. Всичко, което е предопределено, ще пристигна от единствено себе си. В този ден можете да се плъзнете по течението и да вземете това, което животът предлага. Няма смисъл да бързате или да се изтощавате от превъзмогването на трудности.

Опитайте се да бъдете отворени към всичко, което идва в живота ви, да чувствате признателност за това, което идва, даже в случай че животът ви е сложен. Ако през днешния ден чувствате единение с целия свят, това е доста добър знак.

Днес е належащо да простите на хората за техните дейности, в противоположен случай дълго време няма да ви бъде простено нищо.

Денят не подхожда за дейни дейности, постижения и битка, а е основан единствено за вътрешна духовна работа. Физическото натоварване трябва да е малко. 

Контактуването е удобно. Може да установявате връзки, да вършиме отстъпки, да търсите помирение. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ.

Следва 13 лунен ден от 17:35ч на 11 юни до 18:54ч на 12 юни

Време за беритба. Тринадесетият ден от лунния календар демонстрира какво сме съумели да реализираме през предходния интервал. Ако всичко е минало както би трябвало, през днешния ден ще има доста приятни моменти. Настроението ще бъде положително и проблемите ще стартират да се вземат решение от единствено себе си. Въпреки че в случай че някои проблеми останат нерешени, ще би трябвало да им обърнете внимание. В този ден воалът ще се вдигне над доста секрети, ще се открият нови качества, ще се появи ентусиазъм за творчество.

Слънчев календар – 23 слънчев ден – Ден на свободата. Спокойно се отпуснете и  се оставете на потока на живота. Трябва колкото може повече да се радвате на деня, на дребните неща, на живота, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за смирение, само че и за обич. Денят е подобаващ за благородни инициативи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР